Το συγκινητικό μήνυμα της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη για το χαμό του πατέρα της
01:51 - 11/09/2020
Το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής της ήταν το φετινό για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef «έχασε» εντελώς ξαφνικά τον...
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη με τη δημοσίευσή της για τον θάνατο του πατέρα της
Οι δύο τελευταίοι μήνες είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και η ίδια μέσω ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που της έδειξε. “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου στείλατε…. πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Εύχομαι κανείς να μη νιώσει αυτό το πόνο αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή… Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός…. Εγώ ξέρω πως πάντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και όλα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος…. Με τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα θα τα καταφέρουμε.. Τώρα πλεον πιο κοντά σας… Νέα
Διαβάστε το στο spoilersΣυγκινεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη με τη δημοσίευσή της για τον θάνατο του πατέρα της
"Εφυγε" από τη ζωή πριν λίγο καιρό
Διαβάστε το στο ekriti.gr