Άκης Σακελλαρίου: Μιλάει για την δύσκολη περιπέτεια της υγείας του

19:18 - 10/09/2020

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και για το πως το αντιμετώπισε.Ο Άκης Σακελλαρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, φλΕΡΤ και μίλησε στην παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη για την περιπέτεια της υγείας του. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη νόσο των λεγεωνάριων, την οποία κόλλησε πριν δύο χρόνια, ενώ θέλησε να πάρει και… δώρο φεύγοντας από το πλατό της εκπομπής. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «έχω δει αλλαγές μέσα μου και έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες είπα στον εαυτό μου πως δεν θα κουράζομαι, μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να ξαναλέω ναι σε κάποιες δουλειές οπότε τώρα είμαι σε μια κατάσταση που

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Σακελλαρίου: Με διπλή μάσκα στο πλατό μετά την περιπέτεια της υγείας του

Με διπλή μάσκα προστασίας  στο πλατό της ΕΡΤ και της εκπομπής «Φλερτ» ο Άκης Σακελλαρίου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μίσιτς: Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του... Το άρθρο Μίσιτς: Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

O Μίσιτς για την περιπέτεια με την υγείας του!

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Κροατίας ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος του Δικεφάλου τόνισε πως τώρα είναι καλά και πλέον μπορεί να ασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Στα μέσα Ιουνίου έκανα μια χειρουργική επέμβαση για έναν όγκο και αυτός […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά