Τιτίκα Στασινόπουλου: «Έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας!»

18:00 - 09/11/2019

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το […] The post Τιτίκα Στασινόπουλου: «Έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τιτίκα Στασινόπουλου: «Έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας!»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς «Δύο Ξένοι», αποκάλυψε για πρώτη φορά...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τιτίκα Στασινοπούλου: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έχω την εντύπωση πως πήγαινε γυρεύοντας

Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο έπαιξε μαζί στη σειρά «Δύο Ξένοι» προχώρησε η ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τιτίκα Στασινόπουλου: Έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας!

Για το άδοξο τέλος της σειράς “Δύο Ξένοι”, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι στον τρίτο κύκλο θα έπαιζε ο Θανάσης Βέγγος, που θα έκανε τον πατέρα της “Μαρίνας Κουντουράτου”, μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό η Τιτίκα Στασινοπούλου Παράλληλα προχώρησε και σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. «Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των Δύο Ξένων τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σοκάρει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας» (vid)

Η Τιτίκα Στασινοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε με τον Κώστα Τσουρό  και η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της σειράς “Δύο Ξένοι”. The post Σοκάρει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τιτίκα Στασινόπουλου: «Έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας»

ΕΛΛAΔΑ  Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς “Δύο Ξένοι” και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στον τρίτο κύκλο θα έπαιζε ο Θανάσης Βέγγος, που θα έκανε τον πατέρα της “Μαρίνας Κουντουράτου”.  «Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των Δύο Ξένων τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δεν δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ναι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε