Ε. Τσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με την ύφεση στο 15,2%, πραγματικά δεν ξέρω τι θα την προβληματίσει

15:09 - 07/09/2020

Έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης απέναντι στην ύφεση που έχει προκαλέσει η πανδημία, ασκεί ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος με σημερινή γραπτή δήλωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσακαλώτος: Αν δεν προβληματίζει τον Γεωργιάδη η ύφεση 15.2 %, απορώ τι τον προβληματίζει

Ανακοίνωση στην οποία επικρίνει τον Υπουργείο Ανάπτυξης κο Άδωνι Γεωργιάδη, για πρόσφατη δήλωση του, όπου χαρακτήρισε την ύφεση κατά 15,2% στην ελληνική οικονομία λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, ως« μη σημαντικό ζήτημα γιατί άλλες χώρες παρουσιάζουν μεγαλύτερη ύφεση», εξέδωσε ο Τομεάρχης Οικονομίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Ευκλείδης Τσακαλώτος.Ο πρώην υπουργός Οικονομίας στην περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, στη γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι το 15.2% ύφεση δεν είναι και τόσο κακό, γιατί και άλλες χώρες έχουν μεγάλη ύφεση. Αν δεν προβληματίζει τον Υπουργό Ανάπτυξης το 15.2% ύφεση, πραγματικά δεν ξέρω τι θα τον προβλημάτιζε. Ταυτόχρονα ο Κυβερνητ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Ε. Τσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με την ύφεση στο 15,2%, πραγματικά δεν ξέρω τι θα την προβληματίσει

Έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης απέναντι στην ύφεση που έχει προκαλέσει η πανδημία, ασκεί ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος με σημερινή γραπτή δήλωσή του. «Ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι το 15,2% ύφεση δεν είναι και τόσο κακό, γιατί και άλλες χώρες έχουν μεγάλη ύφεση. Αν δεν προβληματίζει τον υπουργό Ανάπτυξης το 15,2% ύφεση, πραγματικά δεν ξέρω τι θα τον προβλημάτιζε. Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι “πάει πολύ να ισχυρίζονται κάποιοι ότι η ύφεση οφείλεται στην ασκούμενη πολιτική”» σημειώνει ο κ. Τσακαλώτος, σχολιάζοντας: «Ας είμαστε ξεκάθαροι. Κανείς δεν αρνείται ότι η πανδημία είναι ένας εξωγενής παράγοντας για την χώρα και εξαιρετικ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»