Τσακαλώτος: Αν δεν τους προβληματίζει η ύφεση 15,2%, τότε τι;
14:54 - 07/09/2020
Με αιχμηρό τρόπο επανήλθε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην κριτική του κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στην οικονομία, ειδικά μετά την ύφεση 15.2% που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση οφείλει να προβληματιστεί για το 15,2% ύφεση
Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με την ύφεση στο 15,2%, πραγματικά δεν ξέρω τι θα την προβληματίσει επισημάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Διαβάστε το στο in.grΤσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με την ύφεση στο 15,2%, πραγματικά δεν ξέρω τι θα την προβληματίσει
Έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης απέναντι στην ύφεση που...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕυκλείδης Τσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με ύφεση 15,2%, τι θα την προβληματίσει;
Στην κριτική του κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη μείωση του ΑΕΠ επανήλθε ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλ. Τσακαλώτος.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΤσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με την ύφεση στο 15,2%, πραγματικά δεν ξέρω τι θα την προβληματίσει
Έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης απέναντι στην ύφεση που έχει προκαλέσει η πανδημία, ασκεί ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος με σημερινή γραπτή δήλωσή του.
Διαβάστε το στο real.grΤσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με ύφεση 15,2%, τι θα την προβληματίσει;
Στην κριτική του κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη μείωση του ΑΕΠ επανήλθε ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλ. Τσακαλώτος, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι το 15.2% ύφεση δεν είναι και τόσο κακό, γιατί και άλλες χώρες έχουν μεγάλη ύφεση. Αν δεν προβληματίζει τον […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΤσακαλώτος: Αν η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται με την ύφεση στο 15.2% τι θα την προβληματίσει;
Συνέχεια στην αντιπαράθεση για την οικονομική ύφεση δίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Διαβάστε το στο Cnn.gr