Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα – «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν»
10:09 - 06/09/2020
Την εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη δείχνει, ξανά, η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας στη Real News σχετικά με τη δολοφονία του συζύγου […]
The post Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα – «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Μακρή: Ξεσπά η Καρύδα: «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν»
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα αναζητά δικαίωση και ξεσπά εναντίον των δολοφόνων του συζύγου της.
Διαβάστε το στο NewsBombΒικτώρια Καρύδα: «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν- Παρουσίασαν ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες»
Την εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη δείχνει η Βικτώρια Καρύδα όπως λέει στη Real News σχετικά με τη δολοφονία του συζύγου της.
The post Βικτώρια Καρύδα: «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν- Παρουσίασαν ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν με ψεύτικα άλλοθι»
Για τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή του, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου 2018 μίλησε η Βικτώρια Καρύδα.
«Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρα Καρύδα σε δηλώσεις που έκανε, τη στιγμή που ζει ξανά το δράμα της από την πρώτη σειρά των εδράνων του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» προσθέτει, με ειλικρίνεια, η σύζυγος του θύματος. «Παρουσίασαν ένα ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες με σκοπό να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Είμαι βέβαιη ότι δεν θα τα καταφέρουν» καταλήγει η Βικτώρια Καρύδα στις δηλώσεις της.
Διαβάστε το στο pronews.grΒικτώρια Καρύδα: Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν
Lamianow.gr
Βικτώρια Καρύδα: Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν
Την εμπιστοσύνη της στην ελληνική Δικαιοσύνη εκφράζει η χήρα του Γιάννη Μακρή Για ακόμα μια φορά η Βικτώρια Καρύδα εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη υποστηρίζοντας σε δηλώσεις της ότι οι δολοφόνοι του συζύγου της Γιάννη Μακρή δεν πρόκειται να γλιτώσουν. «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρα Καρύδα […]
Βικτώρια Καρύδα: Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΒικτώρια Καρύδα: Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν
Για ακόμα μια φορά η Βικτώρια Καρύδα εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη υποστηρίζοντας σε δηλώσεις της ότι οι δολοφόνοι του συζύγου της Γιάννη Μακρή δεν πρόκειται να γλιτώσουν. «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρα Καρύδα σε δηλώσεις που έκανε στην Real, τη στιγμή που ζει ξανά το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞεσπά η Βικτώρια Καρύδα: Οι δολοφόνοι του άνδρα μου παρουσίασαν ψεύτικα άλλοθι
Για τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή του, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου 2018 μίλησε η Βικτώρια Καρύδα. «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρα Καρύδα σε δηλώσεις που έκανε, τη στιγμή που ζει ξανά το δράμα της από την πρώτη σειρά των εδράνων του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» προσθέτει, με ειλικρίνεια, η σύζυγος του θύματος. «Παρουσίασαν ένα ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες με σκοπό να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Είμαι βέβαιη ότι δεν θα τα καταφέρουν» καταλήγει η Βικτώρια Καρύδα στις δηλώσεις της. (πληροφορίες απο το makeleio)
> Διαβ
Διαβάστε το στο spoilers