Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Σοκάρει η εξομολόγησή της – «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί»

11:39 - 09/11/2019

Την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά φιλοξένησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή “Οδηγός Καλής Ζωής”. Η δημοσιογράφος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για […] The post Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Σοκάρει η εξομολόγησή της – «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η εξομολόγησή της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί»

«Είδα το φαγητό ως διέξοδο όταν γύρω στα 18 μου είχα μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση». The post Σοκάρει η εξομολόγησή της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Μου είπαν πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί

H απίστευτα αγενής συμπεριφορά που βίωσε, όταν αποφάσισε να επισκεφτεί κέντρο αδυνατίσματος ζητώντας βοήθεια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»