Ν.Σερέτη: «Η τηλεόραση είναι κλειστή εδώ και χρόνια»

21:41 - 04/09/2020

Συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός, Νίκη Σερέτη, εξαιτίας και της παράστασης «Βάκχες», στην οποία πρωταγωνιστεί.  Αναλυτικά όσα δήλωσε.  Ποια είναι τα χειμερινά σου επαγγελματικά σχέδια; Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, τα σχέδιά μου, επαγγελματικά και προσωπικά, φτάνουν μέχρι την επόμενη μέρα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, που λόγω όλων αυτών των θεμάτων που προανέφερα, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα καταφέρουν να υλοποιηθούν. Προς το παρόν έχω την προσοχή και την προσευχή μου στραμμένη μόνο στην «Αγαύη» και τις «Βάκχες». Βλέπεις τον εαυτό σου στις επαναλήψεις των σίριαλ; Η τηλεόραση είναι κλειστή εδώ και χρόνια. Όμως με έχω δει πρόσφατα σε κάποια τηλεοπτικά αφιερώματα που μου έκαναν σε πρόσφατες

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις