Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό προκαλώντας αμηχανία

13:33 - 04/09/2020

Πριν από αρκετό καιρό, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως είναι ελεύθερος κι ωραίος. Φαίνεται, όμως, πως […] The post Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό προκαλώντας αμηχανία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Γεωργίου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του! Η on air αμηχανία με την Ιωάννα Μαλέσκου – Video

Μπορεί να είχαμε αφήσει τον Ανδρέα Γεωργίου σε σχέση με την καλλονή Σιμώνη Χριστοδούλου, ωστόσο πλέον φαίνεται πως είναι... ελεύθερος και ωραίος! The post Ανδρέας Γεωργίου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του! Η on air αμηχανία με την Ιωάννα Μαλέσκου – Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ανδρέας Γεωργίου: Επιβεβαίωσε ότι είναι ελεύθερος - Τι είπε για τον χωρισμό του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ...

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό του

FacebookTwitter Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ελεύθερος και ωραίος, επιβεβαιώνοντας το χωρισμό του. Ο έρωτας που τελείωσε μετά την πανδημία, ψιθυριζόταν στους χώρους της showbiz εδώ και καιρό χωρίς παραπάνω λεπτομέρειες και διευκρινήσεις. Ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός ανέφερε στην εκπομπή Love it τα εξής Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ FacebookTwitter > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό του

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύντροφό του

Καλεσμένος του Love It και της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου και μεταξύ, άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αφού μίλησε για τις εξελίξεις στις 8 Λέξεις. Ο Ανδρέας Γεωργίου χώρισε και το αποκάλυψε στην παρουσιάστρια, εξηγώντας όμως ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του. Η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου […] Το άρθρο Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύντροφό του εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»