Χρέη οδήγησαν τον Σπύρο Φωκά στο νοσοκομείο

09:39 - 04/09/2020

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου οδηγήθηκε ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου Σπύρος Φωκάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια […] The post Χρέη οδήγησαν τον Σπύρο Φωκά στο νοσοκομείο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Φωκάς: Χρέη τον οδήγησαν στο νοσοκομείο

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Σπυρος Φωκας που ζει τα τελευταία χρόνια στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.     Όπως αναφέρει η Espresso, το γεγονός ότι του έκοψαν το ρεύμα,καθώς είχε ανεξόφλητους λογαριασμούς σε συνδυασμό με το ότι παρακρατήθηκαν τα χρήματα που του έστειλαν από την Ιταλία για τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του, έκαναν τον σταρ του κινηματογράφου να λυγίσει. Ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύτηκε προληπτικά για ένα 24ωρο. Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζ

Διαβάστε το στο spoilers

Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Φωκάς εισήχθη στο νοσοκομείο της Κορίνθου.Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για την ζωή του γνωστού ηθοποιού και είπε ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, καθώς το κομμένο ρεύμα και οι οφειλές προς την Εφορία επιβάρυναν την υγεία του. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, ότι «περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σπύρος Φωκάς - Τα χρέη τον οδήγησαν στο νοσοκομείο

Όσα δήλωσε η σύζυγος του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»