Κορονοϊός - Ασβεστοχώρι: Η μητέρα μου είχε πυρετό και έλεγαν πως έχει ουρολοίμωξη

22:18 - 03/09/2020

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού.Κόρη θύματος από κορονοϊό που βρίσκοταν στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, μίλησε στην κάμερα του Star και τόνισε το δράμα που έζησε. Συγκεκριμένα, οι γιατροί είπαν ότι η μητέρα της έπασχε από ουρολοίμωξη, την στιγμή που έχει πυρετό και πλέον η κόρη της δηλώνει ότι «δεν ξέρω ποιόν έχω βάλει στο φέρετρο». Στις 3 Αυγούστου οι υπεύθυνοι του ιδρύματος την ενημέρωσαν πως η μητέρα της έχει πυρετό λόγω ουρολοίμωξης και στις 12 Αυγούστου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Χαρακτηριστικά, δηλώνει πως «με πήρε ο παθολόγος τους για να μου πει ότι είναι ουρολοίμωξη. Ερχόμαστε στην επόμενη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά