Δολοφονία Γ.Μακρή: «Ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο» είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος
14:13 - 03/09/2020
Κατέθεσε την Πέμπτη (03/09) και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κατά την απολογία του. Μάλιστα απευθύνθηκε και στη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, στην οποία είπε: «Λυπάμαι για την απώλειά σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας κι ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο».
Ο 36χρονος υποστήριξε πως την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν σε δωμάτ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη δολοφονίας Μακρή: Απολογήθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος
Απευθυνόμενος στο γνωστό μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα, ο δεύτερος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μάκρη προσπάθησε να κλονίσει την κατηγορία...
Διαβάστε το στο ZouglaΔολοφονία Μακρή: «Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε, δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα», είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Ακολουθώντας τον δρόμο που «έδειξε» ο αδελφός του ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, απευθύνθηκε στην χήρα του άτυχου επιχειρηματία και ισχυρίστηκε πως δεν εμπλέκονται στο στυγερό έγκλημα. «Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔολοφονία Γιάννη Μακρή: Απολογία καρμπόν και από τον δεύτερο κατηγορούμενο.
Η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή συνεχίστηκε και σήμερα με τον δεύτερο Βούλγαρο που κατηγορείται να απολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως εκείνος και ο αδελφός του δεν έχουν σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα. Απευθυνόμενος προς τη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, λέγοντας: Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο. Ο 36χρονος κατηγορούμενος επικαλέστηκε στην απολογία του την ίδια ιστορία με τον
Διαβάστε το στο spoilersΔίκη για τη δολοφονία Μακρή: «Ελπίζω να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος», είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, αρνήθηκε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο δευτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, κατά την απολογία του στο δικαστήριο. Μάλιστα απευθύνθηκε και στη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, στην οποία είπε: «Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο». Ο 36χρονος υποστήριξε πως την ημέρα και […]
Διαβάστε το στο dete.gr