Γιάννης Κότσιρας: Η φωτογραφία του 4χρονου γιου του ανήμερα των γενεθλίων του

12:33 - 03/09/2020

Ο Γιάννης Κότσιρας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του τετράχρονου γιο του ανήμερα των γενεθλίων του. The post Γιάννης Κότσιρας: Η φωτογραφία του 4χρονου γιου του ανήμερα των γενεθλίων του appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Κότσιρας: Το μήνυμα και η φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου του

«Τέσσερα χρόνια μπαμπάς… Ποιος να το πίστευε» έγραψε ο τραγουδιστής 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κότσιρας: Η φωτογραφία του 4χρονου γιου του ανήμερα των γενεθλίων του

O γιος του, Γιάννη Κότσιρα,  έγινε τεσσάρων και θέλησε να του ευχηθεί με μία τρυφερή ανάρτηση. “Τέσσερα χρόνια μπαμπάς… Ποιος να το πίστευε! Σ’ευχαριστώ αγοράκι μου που ήρθες. Σ’ευχαριστώ κοριτσάκι μου γι αυτό το θαυμάσιο δώρο…”, σημείωσε ο χαρούμενος μπαμπάς στη λεζάντα της ανάρτησής του. Η Σοφία Μουτίδου μέσα από την εκπομπή Booth άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον χαμό της μητέρας της όταν ήταν 23 χρονών. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Η μαμά μου ήταν έτσι. Βασικά ήταν πολύ χειρότερη. Ομολογώ ότι αν η μαμά μου ζούσε – την έχασα πολύ μικρή εγώ ήμουν 20 και η μαμά μου 53 – πιστεύω θα είχα πολλές τροχοπέδες, δήλωσε η ηθοποιός. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κότσιρας: Η φωτογραφία του

Διαβάστε το στο spoilers

Κότσιρας: Η φωτογραφία του 4χρονου γιου του ανήμερα των γενεθλίων του

O γιος του, Γιάννη Κότσιρα,  έγινε τεσσάρων και θέλησε να του ευχηθεί με μία τρυφερή ανάρτηση. "Τέσσερα χρόνια...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»