H Μαρία Βοσκοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

18:21 - 02/09/2020

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου φιλοξενήθηκε από τη Νάντια Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» το απόγευμα […] The post H Μαρία Βοσκοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη και της Άντζελας στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη (βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Μαρία Βοσκοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία φιλοξενήθηκε από τη Νάντια Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» σήμερα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

H Μαρία Βοσκοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Με το άγχος φανερά ζωγραφισμένο στο νεανικό της πρόσωπο, η 19χρονη Μαρία Βοσκοπούλου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη το...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H Μαρία Βοσκοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου φιλοξενήθηκε από τη Νάντια Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη και της Άντζελας στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη! Video

«Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «Καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια». The post Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη και της Άντζελας στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»