Βαλάντης: «Έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα»

13:06 - 12/10/2019

«Εγώ έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα», εξομολογήθηκε ο Βαλάντης στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης […] The post Βαλάντης: «Έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα (VIDEO)

«Εγώ έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα», εξομολογήθηκε ο Βαλάντης στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Σοκαριστικό είναι αυτό», παρατήρησε ο δημοσιογράφος. «Είναι όμως πραγματικό. Έχω κλάψει πάρα πολλές φορές πηγαίνοντας για το σχολείο. Εγώ δεν έζησα την εφηβική ζωή που θα μπορούσα να ζήσω, την ωραία, με όλα τα παιδάκια, με τους παιδικούς έρωτες, με τα πάρτι. Εγώ δεν πήγαινα σε πάρτι γιατί δεν είχα ποτέ παρτενέρ», ανέφερε ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής, στην παιδική του ηλικία ήταν υπέρβαρος, γεγονός που τον σημάδεψε…  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Βαλάντης: «Έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα»

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»