Γι’ αυτό αποχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης από την Φαίη Σκορδά

00:05 - 01/09/2020

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καλλίδης και αποκάλυψε για ποιον λόγο αποχώρησε από την...

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποχώρησε ο Νίκος Δρανδάκης από τη Βeat

Με μια ανακοίνωση 140 λέξεων η γερμανική εταιρεία Free Now, που αποτελεί την πλατφόρμα κινητικότητας στην οποία συμμετέχουν η Daimler και η BMW και στην οποία ανήκει η beat από το 2017 ανακοίνωσε την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 τη λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Δρανδάκη, τον ιδρυτή της beat και ψυχή της εταιρείας. Στην ανακοίνωση, η οποία εξεδόθη την […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Γι’ αυτό αποχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης από την Φαίη Σκορδά

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καλλίδης και αποκάλυψε για ποιον λόγο αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Με την Φαίη έκλεισε ο κύκλος και τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε στην τελευταία εκπομπή, είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά και προσέχω. Είχαμε πει ότι θέλω να φύγω γιατί κουράστηκα. Έχω τρία μαγαζιά, ανοίγω ένα e-shop, γράφω βιβλία και κάνω πολλά πράγματα μαζί. Εμένα ένα project πριν τελειώσει το ‘χω βαρεθεί κι έχω ξεκινήσει άλλο., είπε ο γνωστός σεφ. Ξέρεις γιατί έφυγα από την Φαίη; Έφυγα γιατί πνίγομαι. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα ταξίδια τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει. Η Ελεονώρα Μελέτη  ανέβασε πριν από δύο περίπου εβδομάδες με την κόρη της, Αλεξάνδ

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Καλλίδης - Γιατί αποχώρησε από την Φαίη Σκορδά; (video)

"Δυστυχώς με ένα κανάλι που έχουμε σχεδόν συμφωνήσει, δεν υπογράψαμε επειδή δεν...".

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο