Μαγκουάιρ: «Δεν οφείλω συγνώμη, έχω πίστη στο ελληνικό δίκαιο»
08:53 - 28/08/2020
Εμπιστοσύνη στο ελληνικό δίκαιο δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Χάρι Μαγκουάιρ, που πάντως σημείωσε ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη για συγνώμη και τόνισε πως φοβήθηκε για τα ζωή…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαγκουάιρ: «Δεν οφείλω συγνώμη» (video)
Εμπιστοσύνη στο ελληνικό δίκαιο δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Χάρι Μαγκουάιρ, που πάντως σημείωσε ότι δεν αισθάνεται την…
Διαβάστε το στο NewsBombΜαγκουάιρ: Δεν οφείλω συγνώμη, έχω πίστη στο ελληνικό δίκαιο
Εμπιστοσύνη στο ελληνικό δίκαιο δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Χάρι Μαγκουάιρ, που πάντως σημείωσε ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη για συγνώμη και τόνισε πως φοβήθηκε για τα ζωή του, νομίζοντας μάλιστα ότι τον είχαν απαγάγει, όταν συνελήφθη από αστυνομικού μετά το επεισόδιο που είχε στη Μύκονο.
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη, απόπειρα δωροδοκίας, βία εναντίον δημοσίων υπαλλήλων και προσβλητική συμπεριφορά μετά τη σύλληψή του. Του επιβλήθηκε από το δικαστήριο της Σύρου ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών με αναστολή, αλλά ήδη η νομική του ομάδα κατέθεσε έφεση.
«Ήταν φρικτό. Δεν είναι κάτι που θέλω να συμβεί ξανά. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Είναι η π
Διαβάστε το στο thestival.grΜαγκουάιρ: «Δεν οφείλω συγνώμη, έχω πίστη στο ελληνικό δίκαιο» (video)
Εμπιστοσύνη στο ελληνικό δίκαιο δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC…
Διαβάστε το στο onsports.grΜαγκουάιρ: «Δεν οφείλω συγνώμη, έχω πίστη στο ελληνικό δίκαιο»
Εμπιστοσύνη στο ελληνικό δίκαιο δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Χάρι Μαγκουάιρ, που πάντως σημείωσε ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη για συγνώμη και τόνισε πως φοβήθηκε για τα ζωή του, νομίζοντας μάλιστα ότι τον είχαν απαγάγει, όταν συνελήφθη από αστυνομικού μετά το επεισόδιο που είχε στη Μύκονο.
Διαβάστε το στο analitis.gr