Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC για τη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου
03:06 - 28/08/2020
«Χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Γελοία κατηγορία, δεν επιχείρησα να δωροδοκήσω αστυνομικό», πρόσθεσε
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC για τη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου
Για όσα έγιναν στη Μύκονο με το περιστατικό που τον έφερε αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιέγραψε τα όσα έζησε στις διακοπές του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του. Αναλυτικά όσα είπε στο BBC: «Δεν...
The post Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC για τη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑμετανόητος ο Χάρι Μαγκουάιρ για τα επεισόδια στη Μύκονο: «Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν»
Για τα όσα έγιναν στη Μύκονο που είχαν ως αποτέλεσμα να τον φέρουν αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε χθες ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC.
The post Αμετανόητος ο Χάρι Μαγκουάιρ για τα επεισόδια στη Μύκονο: «Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Μαγκουάιρ “σπάει” τη σιωπή του για τη Μύκονο: Φοβήθηκα για τη ζωή μου – Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν
Ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές και επαναλαμβανόμενες απόπειρες δωροδοκίας κρίθηκε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος “κόπηκε” από την Εθνική Αγγλίας έδωσε συνέντευξη στο BBC και δήλωσε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του όταν οι Έλληνες αστυνομικοί τον συνέλαβαν γιατί πίστευε ότι έπεφτε θύμα απαγωγής. Μιλώντας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC για τη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου
«Χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Γελοία κατηγορία, δεν επιχείρησα να δωροδοκήσω αστυνομικό», πρόσθεσε
Για όσα έγιναν στη Μύκονο με το περιστατικό που τον έφερε αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιέγραψε τα όσα έζησε στις διακοπές του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του.
Αναλυτικά όσα είπε στο BBC:
«Δεν νομίζω ότι οφείλω...
Διαβάστε το στο entertv.gr