Μαγκουάιρ στο BBC: "Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα"

00:15 - 28/08/2020

Σοκαρισμένος από όσα έγιναν στα ελληνικά νησιά, ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC πως φοβήθηκε για την καριέρα του, ακόμη και για τη ζωή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαγκουάιρ: Φοβήθηκα για τη ζωή μου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαγκουάιρ : Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν – Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εξήγησε πως δεν έκανε κάτι λάθος, πως φοβήθηκε για τη ζωή του στην Ελλάδα και τόνισε πως «δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν».

Διαβάστε το στο in.gr

Μαγκουάιρ: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, μίλησε για το περιστατικό στη Μύκονο, τονίζοντας πως φοβήθηκε μέχρι και για τη ζωή του.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Για όσα έγιναν στη Μύκονο με το περιστατικό που τον έφερε αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ σε Μέσο της Αγγλίας. Ο αρχηγός...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου…”

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την δικαστική του περιπέτεια στην Ελλάδα παραχώρησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτνεντ Χάρι Μαγκουάιρ, στο BBC.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Μαγκουάιρ στο BBC: Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου -ΒΙΝΤΕΟ

Φόβο, καθώς και πανικό ένιωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Ελλάδα, μετά από τη σύλληψή του στη Μύκονο, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (27/8) σε συνέντευξή του στο BBC

Διαβάστε το στο real.gr

Μαγκουάιρ στο BBC: «Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν οφείλω συγνώμη» (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA  Πανικό και φόβο ένιωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Ελλάδα, μετά από τη σύλληψή του στη Μύκονο, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (27/8) σε συνέντευξή του στο BBC. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια και κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους επόμενους δύο αγώνες της, εξήγησε πως δεν έκανε κάτι λάθος και πως δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πόδια που τον έκαναν να αισθανθεί τρόμο. Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Μαγκουάιρ συκοφαντεί τώρα την Ελλάδα: Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μυκονο

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ποιοι ήταν αυτοί που τον συνέλαβαν και ότι πίστεψε ότι τελειώνει η καριέρα του The post Ο Μαγκουάιρ συκοφαντεί τώρα την Ελλάδα: Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μυκονο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Χάρι Μαγκουάιρ για Μύκονο: Φοβήθηκα για τη ζωή μου

«Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν»...

Διαβάστε το στο news.gr

Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου! Δεν έκανα κάτι λάθος»

Lamianow.gr Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου! Δεν έκανα κάτι λάθος» Ο Χάρι Μαγκουάιρ έσπασε τη σιωπή του για όσα συνέβησαν στη Μύκονο. Μιλώντας στο BBC, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτε λάθος και κατήγγειλε κακομεταχείριση και υπέρμετρη χρήση βίας από την αστυνομία που τον συνέλαβε. «Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως […] Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου! Δεν έκανα κάτι λάθος» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο – Άδικη η ποινή μου» (vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε στο BBC για το άγριο περιστατικό […] Το άρθρο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο – Άδικη η ποινή μου» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα»

Σοκαρισμένος με την περιπέτειά του στην Ελλάδα, δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ, σε συνέντευξή του στο BBC.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μαγκουάιρ στο BBC: "Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου..."

Μαγκουάιρ στο BBC: "Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου..." Φόβο, καθώς και πανικό ένιωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Ελλάδα, μετά από τη σύλληψή του στη Μύκονο, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (27/8) σε συνέντευξή του στο BBC. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια  υποστήριξε πως δεν έκανε κάτι λάθος και πως δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πόδια που τον έκαναν να αισθανθεί τρόμο. Αναλυτικά όσα είπε ο Μαγκουάιρ:  28/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Μαγκουάιρ στο BBC: "Στην Ελλάδα φοβήθηκα για τη ζωή μου..."

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Μαγκουάιρ : «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα»

Την μεγάλη περιπέτεια που έζησε στην Ελλάδα περιέγραψε στο BBC ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Διαβάστε το στο to10.gr

Για όσα έγιναν στη Μύκονο με το περιστατικό που τον έφερε αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ σε Μέσο της Αγγλίας. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιέγραψε τα όσα έζησε στις διακοπές του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του. Αναλυτικά όσα είπε στο BBC: «Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν. Συγγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Χάρι Μαγκουάιρ: "Φοβήθηκα για τη ζωή μου - Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν"

"Σπάει" τη σιωπή του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)