Επίσημο! Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδας! – “Είμαι ο νέος προπονητής της Εθνικής!”- [pic]

13:06 - 08/11/2019

Ο Ρικ Πιτίνο πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ και σε λιγότερο από μία ώρα συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να ανλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού αρχής γενομένης από το Προολυμπιακό Τουρνουά. To άρθρο Επίσημο! Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδας! – “Είμαι ο νέος προπονητής της Εθνικής!”- [pic] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημο! Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδας! – “Είμαι ο νέος προπονητής της Εθνικής!”- [pic]

Ο Ρικ Πιτίνο πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ και σε λιγότερο από μία ώρα συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να ανλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού αρχής γενομένης από το Προολυμπιακό Τουρνουά. Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ και στη συνέχεια συζήτησε για περίπου μία ώρα με τον Γιώργο […] The post Επίσημο! Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδας! – “Είμαι ο νέος προπονητής της Εθνικής!”- [pic] appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Επίσημο. Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα. – «Είμαι ο νέος προπονητής.»-

Ο Ρικ Πιτίνο πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ και σε λιγότερο από μία ώρα συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να ανλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού αρχής… The post Επίσημο. Ο Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα. – «Είμαι ο νέος προπονητής.»- appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Θάνος Πλεύρης καταγγέλλει απειλές για τη ζωή του και προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ταξίδι ζωής στην παγωμένη Λαπωνία, κάτω από το βόρειο σέλας

Ισραήλ: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων νεκρών ομήρων- «Ορκίζομαι να πάρω εκδίκηση» λέει ο Νετανιάχου

Ξάνθη: Μετέφεραν ασθενή με εγκεφαλικό πάνω σε πλαστική καρέκλα μέσα σε φορτηγό

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Επτά στους δέκα πολίτες λένε πως υπάρχει συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών

Παναθηναϊκός – Βίκινγκουρ: Η ενδεκάδα του Ρουί Βιτόρια