Αννίτα Ναθαναήλ: «Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM η κόρη μου»
12:30 - 08/11/2019
Αν η κόρη της ήθελε να πάρει μέρος στο GNTM, πώς θα αντιδρούσε; «Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε […]
The post Αννίτα Ναθαναήλ: «Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM η κόρη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αννίτα Ναθαναήλ: «Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM η κόρη μου»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις μητέρας- κόρης
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑννίτα Ναθαναήλ: Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε η κόρη μου στο GNTM
Στην πασαρέλα για τις ανάγκες της Εβδομάδας Μόδας ανέβηκε η 15χρονη κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑννίτα Ναθαναήλ για την κόρη της: Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην Εβδομάδα Μόδας συμμετείχε ως μοντέλο η 15χρονη κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ, Τερέζα Χάμπερτ. Μητέρα και κόρη έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν την Αννίτα Ναθαναήλ εάν θα άφηνε την κόρη της να λάβει μέρος στο Greece’s Next Top Model. Η απάντησή της ήταν απόλυτη και τόνισε πως μόνο πάνω από το πτώμα της θα της επέτρεπε να πάει στο ριάλιτι.
«Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, συνέχισε εξηγώντας: «Ευτυχώς το παιδί μου δεν θα ήθελε ποτέ να μπει σε αυτή τη διαδικασία και γνωρίζει καλύτερα και από μένα ότι είναι ψυχοφθόρο». Όσο για τα όσα γίνονται στο GNTM 2, ανέφερε: «Για ποιο λόγο πρέπει να περάσουν αυτές τις κακουχίες τα κορίτσια
Διαβάστε το στο topontiki.grΑννίτα Ναθαναήλ: "Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM η κόρη μου" (video)
"Για ποιο λόγο πρέπει να δεχτούν αυτό το μπούλινγκ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr