Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια απόλαυσαν η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης! [pics]

19:42 - 26/08/2020

Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια απόλαυσαν η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης! The post Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια απόλαυσαν η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι να κυλάει με δυσκολίες εξαιτίας του κορονοϊού, ωστόσο, η πρώην παίκτρια του GNTM Μικαέλα Φωτιάδη και ο γοητευτικός επιχειρηματίας σύντροφός της, Αλέξανδρος Σπυριλιώτης, δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν πρόσφατα ένα ρομαντικό ταξίδι στα Κουφονήσια. Ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr, απαθανάτισε στο λιμάνι με την παρέα τους να ετοιμάζονται προς αποχώρηση, περιμένοντας υπομονετικά το πλοίο έξω από το αυτοκίνητό τους. Να θυμίσουμε ότι η σχέση της Μικαέλας με τον Αλέξανδρο έγινε γνωστή αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της Γιάννη Μπορμπόκη, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»