Ερωτευμένη και πάλι η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

12:33 - 26/08/2020

Τον έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού άνδρα βρήκε η Τζούλια Νόβα μετά από τον χωρισμό της από το Γιάννη Μάρκου. Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα μιλώντας...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερωτευμένη και πάλι η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Τον έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού άνδρα βρήκε η Τζούλια Νόβα μετά από τον χωρισμό της από το Γιάννη Μάρκου...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζούλια Νόβα: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Eρωτευμένη ξανά μετά τον οριστικό της χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου είναι η Τζούλια Νόβα, η οποία για πρώτη φορά παραδέχεται στην εφημερίδα «On Time» ότι υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της. Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη, τόνισε: «Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση». Η ίδια μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές θα ξεκινήσει να ψάχνει σπίτι για να μείνει μόνη της στα βόρεια προάστια. «Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξο

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Ο Τιμωρός» – Τρίτη: Ο Αλέξης βλέπει την πολιτική του καριέρα να δοκιμάζεται, πριν καλά καλά ξεκινήσει

«Grand Hotel» – Τρίτη: Ο Πέτρος λέει στην Αλίκη όσα άκουσε για το περιεχόμενο του γράμματος από τον Ρήγα και την Κυβέλη

Τα σημάδια σε μια σχέση που χρειάζονται την προσοχή σου

«Η Γη της Ελιάς» – Τρίτη: Το ένοχο μυστικό της Αμαλίας την βάζει σε νέες περιπέτειες

Για ποιο λόγο οι γονείς πρέπει να αποφεύγουν την τιμωρία και ποιες στρατηγικές μπορούν να είναι χρήσιμες

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: «Είναι ξεκάθαρο, πάμε προς δικαστική διαμάχη»