Η Τζούλια Νόβα έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

08:06 - 26/08/2020

Η Τζούλια Νόβα, μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, για πρώτη φορά παραδέχεται αποκλειστικά στην On Time […] The post Η Τζούλια Νόβα έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζούλια Νόβα έκανε το επόμενο βήμα στα προσωπικά της

Τι λέει η Τζούλια Νόβα για το νέο της φλερτ; Η Τζούλια Νόβα, μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, για πρώτη φορά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Τζούλια Νόβα έκανε το επόμενο βήμα στα προσωπικά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζούλια Νόβα: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή

Τι αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα για το νέο της φλερτ;

Διαβάστε το στο in.gr

Η Τζούλια Νόβα έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

Η Τζούλια Νόβα, μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, παραδέχεται στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη ότι υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της. «Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα λέει πως τις καλοκαιρινές της διακοπές θα αναζητήσει και το νέο της σπίτι. «Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Τώρα είμαι στη Σαντορίνη με φίλους και περνάμε υπέροχα. Μετά λέμε μ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τζούλια Νόβα: Προχώρησε στην προσωπική της ζωή;

Η Τζούλια Νόβα, φαίνεται πως κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. The post Τζούλια Νόβα: Προχώρησε στην προσωπική της ζωή; appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζούλια Νόβα: Γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά από το χωρισμό της

Αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά από τον οριστικό χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, είναι η Τζούλια Νόβα. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα On Time υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της.  Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση, αποκάλυψε η ίδια. Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι αφού ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, θα αναζητήσει νέο σπίτι. Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε