Δίκη Μαγκουάιρ: "Οι αστυνομικοί με κλώτσησαν και μου είπαν ότι τελείωσε η καριέρα μου"
14:36 - 25/08/2020
Λεπτομέρειες βγαίνουν μέσα από τη δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σύρο, μετά την σύλληψή του ύστερα από καυγά με συμπατριώτες του και έχοντας χτυπήσει μαζί με την παρέα του αστυνομικό. Η καταγγελία του για κλωτσιές στο τμήμα και η απόπειρα δωροδοκίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Χάρι Μαγκουάιρ: «Με κλώτσησε αστυνομικός και μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου» κατέθεσε η πλευρά του Αγγλου αμυντικού
Κανονικά διεξάγεται εδώ και ώρα, στο δικαστήριο της Σύρου, η δίκη του Αγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, του αδελφού του κι ένος φίλου τους για το επεισόδιο που είχαν στις 21 Αυγούστου με ομοεθνείς τους στη χώρα της Μυκόνου. Και οι τρεις κατηγορούμενοι δεν βρίσκονται στη δίκη αφού έχουν επιστρέψει στην Αγγλία.
Διαβάστε το στο documentonews.grΜαγκουάιρ – Καταγγελία για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε, μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου»
Η πλευρά του Χάρι Μαγκουάιρ υποστήριξε στη δίκη του παίκτη […]
Το άρθρο Μαγκουάιρ – Καταγγελία για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε, μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΚαταγγελία Μαγκουάιρ για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε και μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου»
Καταγγελία Μαγκουάιρ για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε και μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου»
Η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι παρών στη διαδικασία, καθώς έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκπροσωπείται από Έλληνα ποινικολόγο, ενώ στη δίκη βρίσκεται ο πατέρας του, Άλαν. Παρών και κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
25/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Καταγγελία Μαγκουάιρ για Έλληνα αστυνομικό: «Με κλώτσησε και μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου»
Διαβάστε το στο filathlos.grΚαταγγελία Μαγκουάιρ για Έλληνα αστυνομικό : “Με κλώτσησε, μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου”!
Η δίκη του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι παρών στη διαδικασία, καθώς έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκπροσωπείται από Έλληνα ποινικολόγο, ενώ στην δίκη βρίσκεται ο πατέρας του, Άλαν. Παρών και κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του ποδοσφαιριστή. Πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο […]
Διαβάστε το στο thessports.gr