Μαγκουάιρ σε αστυνομικό: «Είμαι πλούσιος, θα σε πληρώσω, άσε μας να φύγουμε»
14:29 - 25/08/2020
Μαγκουάιρ σε αστυνομικό: «Είμαι πλούσιος, θα σε πληρώσω, άσε μας να φύγουμε»
Λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν κατά το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο δίνονται κατά τη διάρκεια της δίκης.
Η δίκη είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, απόντος του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά παρουσία του πατέρα του.
25/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Μαγκουάιρ σε αστυνομικό: «Είμαι πλούσιος, θα σε πληρώσω, άσε μας να φύγουμε»
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαγκουάιρ σε αστυνομικούς : Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Θα σας προσφέρω χρήματα για να φύγουμε
Τα όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του έγιναν γνωστά στη δίκη του
Διαβάστε το στο in.grΜαγκουάιρ σε αστυνομικούς : Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Θα σας προσφέρω χρήματα για να φύγουμε
Τα όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του έγιναν γνωστά στη δίκη του
Διαβάστε το στο tanea.grΜαγκουάιρ προς αστυνομικούς : «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Θα σας προσφέρω χρήματα για να φύγουμε»
Διαβάστε το στο tovimaΜαγκουάιρ σε αστυνομικούς : «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Θα σας προσφέρω χρήματα για να φύγουμε»
Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ στους αστυνομικούς, κατά την σύλληψή του, έγιναν γνωστά στην δίκη του.
Διαβάστε το στο to10.gr