Ρένα Κουμιώτη: Ραγίζει καρδιές με το σπαρακτικό αντίο της στον Γιάννη Πουλόπουλο! «Γιάννη μου πονάω πολύ» Φωτογραφίες

09:30 - 25/08/2020

Η καλή του φίλη και συνεργάτιδα Ρένα Κουμιώτη που τραγούδησαν μαζί πολλές επιτυχίες και έμειναν καλοί φίλοι μέχρι το τέλος,  τον αποχαιρετά με λόγια αγάπης και ραγίζει καρδιές! The post Ρένα Κουμιώτη: Ραγίζει καρδιές με το σπαρακτικό αντίο της στον Γιάννη Πουλόπουλο! «Γιάννη μου πονάω πολύ» Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σπαρακτικό αντίο γνωστής τραγουδίστριας στον Γιάννη Πουλόπουλο: Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ…

Συνεργάστηκαν καλλιτεχνικά για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για την Ρένα Κουμιώτη και τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό μήνυμα. "Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα.... Ησουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας..Αντρας παλαιάς κοπής με όλη τη σημασία της λέξης..Πόσα δεν μοιραστήκαμε μαζί !Δεν είναι οι πίστες, δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι η δημοσιότητα. Ηταν το οτι ησουν ο πιο ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα μέσα σ αυτόν τον χώρο. Είχα την μέγιστη ευτυχία...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας