Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε αν θα έπαιζε στις "Άγριες Μέλισσες"

01:07 - 25/08/2020

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εφημερίδα Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη ο Χάρης Ρώμας! Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» αλλά και για το αν θα έπαιζε στις… «Άγριες Μέλισσες»! Πάμε “Καφέ της Χαράς”. Επιστρέψατε δριμύτεροι και συνεχίζεται ακάθεκτοι. Αποκάλυψέ μου κάτι απ’ όσα έρχονται. Θα παίζουμε όλη τη χρονιά από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο το σίριαλ της καρδιάς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ευγνώμων στο φανατικό κοινό του. Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει για τα καλά η εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Και βέβαια και η Ζέτα Δούκα και όλοι οι άλλοι, παλιοί και νέοι, που είναι ένας-ένας έξοχοι στους

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: Αν έπαιζα ένα ρόλο στις "Άγριες Μέλισσες" θα ήθελα αυτόν του...

Συνέντευξη στην “Real” και στον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε  ο Χάρης Ρώμας, και μίλησε για το “Καφέ της Χαράς” αλλά  και για τις "Άγριες Μέλισσες". Πάμε “Καφέ της Χαράς”. Επιστρέψατε δριμύτεροι και συνεχίζεται ακάθεκτοι. Αποκάλυψέ μου κάτι απ’ όσα έρχονται. Θα παίζουμε όλη τη χρονιά από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο το σίριαλ της καρδιάς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ευγνώμων στο φανατικό κοινό του. Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει για τα καλά η εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Και βέβαια και η Ζέτα Δούκα και όλοι...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Θα έπαιζε ο Χάρης Ρώμας στις Άγριες Μέλισσες;

Τι απαντά ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο