Τι ετοιμάζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά το MasterChef;

11:03 - 24/08/2020

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τη νίκη του στο MasterChef δεν κάνει διακοπές, δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς και σχεδιάζει τα επόμενα […] The post Τι ετοιμάζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά το MasterChef; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Σταύρος Βαρθαλίτης μετά το MasterChef κάτι ετοιμάζει

Τι είπε ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τι ετοιμάζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά το MasterChef;

«Είμαι σε καλό δρόμο για να πάω κορίτσι στη μαμά, ακόμα δεν έχω πάει». Τι ετοιμάζει τηλεοπτικά;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τι ετοιμάζει στην τηλεόραση ο Σταύρος Βαρθαλίτης του Masterchef

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Masterchef αποκάλυψε ότι είναι κοντά στο να πάει… νύφη στη μητέρα του, ενώ μίλησε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τι ετοιμάζει στην τηλεόραση ο Σταύρος Βαρθαλίτης του Masterchef δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ερωτευμένος ο νικητής του MasterChef

Για τη ζωή του μετά το MasterChef, τα προσωπικά του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέσδια, μίλησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #Not». Ο ίδιος άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως είναι σε σχέση. «Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει κι εγώ τον εαυτό μου. Σιγά σιγά θα τα βρω τα πατήματά μου. Η ζωή μου μετά το MasterChef άλλαξε πάρα πολύ. Κουράζομαι πολύ περισσότερο, δεν αδυνατίζω αλλά δεν παραπονιέμαι, είμαι ευλογημένος γι’ αυτό που ζω», είπε αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης και πρόσθεσε: «Διακοπές ποτέ, για πάντα Αθήνα. Ίσως πάω Μύκονο για δύο μέρες, με φίλους να ξεσκάσω και να περάσω καλά». Όσο για τα προσωπικά του είπε: «Είμαι σε καλό δρόμο για να

Διαβάστε το στο

Στο Star ο Σταύρος Βαρθαλίτης;

Στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not μίλησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για μια τηλεοπτική συνεργασία με το Star. Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει κι εγώ τον εαυτό μου. Σιγά σιγά θα τα βρω τα πατήματά μου. Η ζωή μου μετά το MasterChef άλλαξε πάρα πολύ. Κουράζομαι πολύ περισσότερο, δεν αδυνατίζω αλλά δεν παραπονιέμαι, είμαι ευλογημένος γι’ αυτό που ζω. Διακοπές ποτέ, για πάντα Αθήνα. Ίσως πάω Μύκονο για δύο μέρες, με φίλους να ξεσκάσω και να περάσω καλά. Είμαι σε καλό δρόμο για να πάω κορίτσι στη μαμά, ακόμα δεν έχω πάει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εκεί που βρίσκομαι και πάμε καλά. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε μαζί με το Star, ελπίζω,

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»