«Χρειαζόμαστε χρόνο και ιδιωτικότητα για να κλείσουμε τις πληγές μας» - Η ανάρτηση του Λάρι Κινγκ για τον θάνατο των παιδιών του

14:06 - 23/08/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Larry King μίλησε για τον ξαφνικό θάνατό των δύο παιδιών του και τον πόνο βιώνει τις τελευταίες ημέρες. «Με λύπη και την κατακερματισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια των δύο παιδιών μου, Andy King και Chaia King. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ», έγραψε στην αρχή του ποστ του ο King και πρόσθεσε, «Ο Andy πέθανε απρόσμενα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia στις 20 Αυγούστου λίγο καιρό αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Η απώλειά τους μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του». «Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)