Η Όλγα Πηλιάκη ποζάρει με μπικίνι στη Σαντορίνη και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της

14:00 - 23/08/2020

Τους followers στο Instagram της “τρελαίνει” καθημερινά η Όλγα Πηλιάκη με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό. Η […] The post Η Όλγα Πηλιάκη ποζάρει με μπικίνι στη Σαντορίνη και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλγα Πηλιάκη: Ποζάρει με μπικίνι στη Σαντορίνη και το καλλίγραμμο κορμί της είναι... το κάτι άλλο (φωτο)

Η Όλγα Πηλιάκη με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό προκαλεί «εγκεφαλικά» στους followers της. Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη, και τα παιδιά τους, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σαντορίνη και καθημερινά ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram, όπου μοιράζονται τις όμορφες στιγμές που περνάνε με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»