Τοροσίδης σε Τσιμίκα: "Έγώ είπα στον Μίλνερ να σου ριξει μερικά φωνήεντα"

11:12 - 23/08/2020

Ο Βασίλης Τοροσίδης σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση σε ανάρτηση του Κώστα Τσιμίκα για το ντεμπούτο του στη Λίβερπουλ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος παρότρυνε τον Τζέιμς Μίλνερ να τον... στολίσει. Ποιος ήταν το σχόλιο του Μίλνερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τοροσίδης σε Τσιμίκα: «Έγώ είπα στον Μίλνερ να σου ριξει μερικά φωνήεντα» (pics)

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν άφησε ασχολιάστο το «κράξιμο» του Μίλνερ προς τον Τσιμίκα και τον «γλέντησε» στο Instagram.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τοροσίδης σε Τσιμίκα: «Εγώ είπα στον Μίλνερ να στην πει - Ξεχνιέσαι που και που» (pics-vid)

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον Κώστα Τσιμίκα για τα... γκάζια από τον Μίλνερ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τοροσίδης σε Τσιμίκα: «Εγώ είπα στον Μίλνερ να σου ρίξει μερικά φωνήεντα» (ΦΩΤΟ)

Τοροσίδης σε Τσιμίκα: «Εγώ είπα στον Μίλνερ να σου ρίξει μερικά φωνήεντα» (ΦΩΤΟ) Ηταν το viral του Σάββατου. Το «κράξιμο» του Μίλνερ προς τον Τσιμίκα για... καλωσόρισμα κατά την διάρκεια του φιλικού με την Στουτγάρδη. Φυσικά ο Μίλνερ δεν σταμάτησε το πείραγμα και του έδωσε στη συνέχεια συγχαρητήρια στο Instagram. Ομως στο Instagram αποφάσισε να τον... γλεντήσει και ο Βασίλης Τοροσίδης. «Εφυγες από εδώ και νόμιζες θα γλιτώσεις τα @@@@@, εγώ του είπα ότι θές μερικά!» και συνέχισε 23/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Τοροσίδης σε Τσιμίκα: «Εγώ είπα στον Μίλνερ να σου ρίξει μερικά φωνήεντα» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τοροσίδης σε Τσιμίκα: "Εγώ είπα στον Μίλνερ να σου ρίξει μερικά φωνήεντα"

Το τρολάρισμα του ποδοσφαιριστή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)