H Λίτσα Πατέρα προβλέπει: Ο κορονοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον Δεκέμβριο!

11:36 - 22/08/2020

Θα εξακολουθήσει μέχρι το Δεκέμβριο, ακάθεκτος! Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η πανδημία θα... The post H Λίτσα Πατέρα προβλέπει: Ο κορονοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον Δεκέμβριο! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποιος Τσιόδρας! H Λίτσα Πατέρα προβλέπει: Ο κορονοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον Δεκέμβριο!

Από τις πιο έγκυρες και αγαπημένες αστρολόγους της Ελλάδας η Λίτσα Πατέρα μιλάει σήμερα στην εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη και κάνει προβλέψεις για το πόσο θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί ο κορονοϊός. Η γνωστή αστρολόγος είχε προβλέψει όπως γράφει η εφημερίδα, τα πάντα από τον Σεπτέμβριο του 2019, αφού στον επετειακό «Αστρολόγο» […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λίτσα Πατέρα: Ο κορονοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον Δεκέμβριο

Τις δικές της προβλέψεις για το μέλλον του κορονοϊού στη χώρα μας κάνει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα στην εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή αστρολόγος υποστηρίζει πως…

Διαβάστε το στο politik.gr

Λίτσα Πατέρα: "Ο κορωνοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον Δεκέμβριο"

Οι προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»