Σάντσες: «Ρώτησα και έμαθα για τον Παναθηναϊκό»

09:07 - 22/08/2020

⚽⚽⚽☘☘☘Ο Σάντσες ξεκίνησε από το Μπουένος Άιρες και μετέβη στο Άμστερνταμ, για να έρθει με ανταπόκριση στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης! Continue reading Σάντσες: «Ρώτησα και έμαθα για τον Παναθηναϊκό» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με προβλήματα η πρεμιέρα του «Παναθηναϊκός TV»

Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού… έριξε την ιστοσελίδα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο Σάντσες υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Ο Σάντσες υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ) Μετά το βίντεο με το οποίο ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες, ακολούθησε λίγη ώρα μετά και η ανακοίνωση από πλευράς «τριφυλλιού» για την διετή συμφωνία με τον Αργεντινό αμυντικό. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Φακούντο Σάντσες. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια. 22/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Ο Σάντσες υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σάντσες: «Ξέρω τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού»!

Σάντσες: «Ξέρω τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού»! Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Φακούντο Σάντσες, μίλησε για μια μεγάλη πρόκληση και ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την νέα του ομάδα. Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Μαρκό, ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού δήλωσε στο κανάλι της ομάδας: «Μετά από πολλά χρόνια στην Αργεντινή ήθελα να φύγω, να παίξω στο εξωτερικό. Μου δόθηκε η πρόκληση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είναι μια πρόκληση, να δείξω αυτά που ξέρω, να συνεισφέρω όσα ξέρω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 22/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Σάντσε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πρεμιέρα με προβλήματα για το Παναθηναϊκός TV

Με… προβλήματα έκανε πρεμιέρα το Παναθηναϊκός TV, αφού η επισκεψιμότητα στο φιλικό με το Μαρκό «έριξε» τον σέρβερ του νεοσύστατου διαδικτυακού καναλιού, με τους «πράσινους» να ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:  «Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ panathinaikoskosmos.com

Γιατί πάει πιο πίσω η μεγάλη κίνηση για φορ – Θέλει άμεσα δημιουργικό χαφ και εξτρέμ

Τα πρώτα “θετικά” δείγματα του Τσέριν

Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης στην Euroleague: Η ξεχωριστή στατιστική πρωτιά

Η Ανκαραγκουτσού θέλει και τον Μακέντα!

Το ζήτημα Νέντοβιτς: Η σκληρή αλήθεια και η άλλη πλευρά του νομίσματος

Σήμερα ακτινογραφία ο Γκάνεα – Καλύτερα ο Ρουμάνος