Σάντσες: «Ρώτησα και έμαθα για τον Παναθηναϊκό»
09:07 - 22/08/2020
⚽⚽⚽☘☘☘Ο Σάντσες ξεκίνησε από το Μπουένος Άιρες και μετέβη στο Άμστερνταμ, για να έρθει με ανταπόκριση στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης!
Continue reading Σάντσες: «Ρώτησα και έμαθα για τον Παναθηναϊκό» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Με προβλήματα η πρεμιέρα του «Παναθηναϊκός TV»
Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού… έριξε την ιστοσελίδα…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Σάντσες υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Ο Σάντσες υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Μετά το βίντεο με το οποίο ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες, ακολούθησε λίγη ώρα μετά και η ανακοίνωση από πλευράς «τριφυλλιού» για την διετή συμφωνία με τον Αργεντινό αμυντικό.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Φακούντο Σάντσες. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια.
22/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Ο Σάντσες υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε το στο filathlos.grΣάντσες: «Ξέρω τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού»!
Σάντσες: «Ξέρω τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού»!
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Φακούντο Σάντσες, μίλησε για μια μεγάλη πρόκληση και ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την νέα του ομάδα.
Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Μαρκό, ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού δήλωσε στο κανάλι της ομάδας:
«Μετά από πολλά χρόνια στην Αργεντινή ήθελα να φύγω, να παίξω στο εξωτερικό. Μου δόθηκε η πρόκληση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είναι μια πρόκληση, να δείξω αυτά που ξέρω, να συνεισφέρω όσα ξέρω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
22/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Σάντσε
Διαβάστε το στο filathlos.grΠρεμιέρα με προβλήματα για το Παναθηναϊκός TV
Με… προβλήματα έκανε πρεμιέρα το Παναθηναϊκός TV, αφού η επισκεψιμότητα στο φιλικό με το Μαρκό «έριξε» τον σέρβερ του νεοσύστατου διαδικτυακού καναλιού, με τους «πράσινους» να ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο […]
Διαβάστε το στο thessports.gr