Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης – “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του

09:03 - 21/08/2020

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick […] The post Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης – “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη – «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του (Photos)

ΕΛΛAΔΑ  Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον πατέρα του. «Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!», έγραψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                   Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα! #RIP Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις 20 Αύγ, 2020 στις 1:31 μμ PDT         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Ins

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του (φώτο)

Βαρύ πένθος έχει καλύψει τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την οικογένεια του, καθώς υπέστησαν μία μεγάλη απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον πατέρα του. «Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!», έγραψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. View this post on Instagram Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα! #RIP A post shared by Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) on Aug 20, 2020 at 1:51pm PDT

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»