Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης – “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του
09:03 - 21/08/2020
Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick […]
The post Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης – “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη – «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του (Photos)
ΕΛΛAΔΑ
Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον πατέρα του.
«Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!», έγραψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα! #RIP
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις 20 Αύγ, 2020 στις 1:31 μμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Ins
Διαβάστε το στο topontiki.grΔύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του (φώτο)
Βαρύ πένθος έχει καλύψει τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την οικογένεια του, καθώς υπέστησαν μία μεγάλη απώλεια με τον χαμό του πατέρα του.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον πατέρα του.
«Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!», έγραψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.
View this post on Instagram Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα! #RIP A post shared by Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) on Aug 20, 2020 at 1:51pm PDT
Διαβάστε το στο pronews.gr