«Δεν άντεχα να με βλέπω στο Ρετιρέ, ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν δικτάτωρ, ανελέητος, τα έχωνε αλύπητα»

11:24 - 18/08/2020

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε για το Ρετιρέ, τον Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ αποκάλυψε […] The post «Δεν άντεχα να με βλέπω στο Ρετιρέ, ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν δικτάτωρ, ανελέητος, τα έχωνε αλύπητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Δεν άντεχα να με βλέπω στο Ρετιρέ, ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν δικτάτωρ, ανελέητος, τα έχωνε αλύπητα" (VIDEO)

Η Τζόυς Ευείδη μιλώντας στο "Καλοκαίρι not", αναφέρθηκε στο Ρετιρέ, τον Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του “Καφέ της Χαράς”. "Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς που δεν με έβριζε ο Δαλιανίδης, αλλά γενικώς τα… έχωνε αλύπητα. Έχω να θυμάμαι την εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη, που ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Ήταν στο γύρισμα ένα φοβερός δικτάτωρ, αυστηρός και ανελέητος και μετά βγαίναμε όλοι μαζί και ήταν η χαρά του παιδιού, μας κερνούσε, τα πίναμε, χορεύαμε. Και έλεγε ότι “εγώ δεν βρίζω, μιλάω σε έντονο ύφος”. Το Ρετιρέ δεν το έβλεπα όταν παιζόταν γιατί δεν άντεχα να με βλέπω, δεν μου άρεσα καθόλου. Τους Μεν και Δεν τους αγάπησα πολύ, περνούσα πολύ ω

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τζόυς Ευείδη για «Ρετιρέ»: «Δεν άντεχα να με βλέπω- Ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν δικτάτωρ»

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” παραχώρησε συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη. The post Τζόυς Ευείδη για «Ρετιρέ»: «Δεν άντεχα να με βλέπω- Ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν δικτάτωρ» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζόυς Ευείδη: Δεν άντεχα να με βλέπω στο Ρετιρέ - Ο Δαλιανίδης ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ

ΕΛΛAΔΑ  Για το «Ρετιρέ» και τον Γιάννη Δαλιανίδη μίλησε σε συνέντευξή της στο Open TV  και την εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Τζόυς Ευείδη. «Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς που δεν με έβριζε ο Δαλιανίδης, αλλά γενικώς τα… έχωνε αλύπητα. Έχω να θυμάμαι την εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη, που ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Ήταν στο γύρισμα ένα φοβερός δικτάτωρ, αυστηρός και ανελέητος και μετά βγαίναμε όλοι μαζί και ήταν η χαρά του παιδιού, μας κερνούσε, τα πίναμε, χορεύαμε. Και έλεγε ότι “εγώ δεν βρίζω, μιλάω σε έντονο ύφος» είπε η ηθοποιός. «Το Ρετιρέ δεν το έβλεπα όταν παιζόταν γιατί δεν άντεχα να με βλέπω, δεν μου άρεσα καθόλου. Τους Μεν και Δεν τους αγάπησα πολύ, περνούσα πολύ ωραία. Ήμαστα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε