Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γ. Σαββίδης για Σάββα Θεοδωρίδη: "Κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου"
Ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από ανάρτησή του αποχαιρετησε τον Σάββα Θεοδωριδη τονίζοντας ότι "ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε"
Διαβάστε το στο Sport24Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)
Lamianow.gr
Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)
Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε χαρακτηριστικά για τον Σάββα Θεοδωρίδη που έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Θεοδωρίδη. Σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε. Πάντα συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με τον ίδιο […]
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΣαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)
Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον χαμό του […]
Το άρθρο Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου - Καλό ταξίδι» (pic)
Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στο instagram αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓ. Σαββίδης για Θεοδωρίδη : «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου»
Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του, αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Διαβάστε το στο to10.gr