Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)

01:12 - 18/08/2020

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη.  

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γ. Σαββίδης για Σάββα Θεοδωρίδη: "Κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου"

Ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από ανάρτησή του αποχαιρετησε τον Σάββα Θεοδωριδη τονίζοντας ότι "ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε"

Διαβάστε το στο Sport24

Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)

Lamianow.gr Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic) Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε χαρακτηριστικά για τον Σάββα Θεοδωρίδη που έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Θεοδωρίδη. Σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε. Πάντα συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με τον ίδιο […] Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic) Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον χαμό του […] Το άρθρο Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιώργος Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου - Καλό ταξίδι» (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στο instagram αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γ. Σαββίδης για Θεοδωρίδη : «Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου»

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του, αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παναθηναϊκός: «Ο Ίνγκασον δέχεται μαρκάρισμα από τον Λομόνακο και πέφτει»

Εθνικός Άχνας - Ομόνοια Αραδίππου 0-0: Δοκάρια και «χ»αμένες ευκαιρίες έφεραν ισοπαλία

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Με Σάστρε, Μιχαηλίδη και Καμαρά στο αρχικό σχήμα ο «Δικέφαλος»

Ολλανδία - Τσεχία 77-70: Οι «οράνιε» έβαλαν στην... αναμονή την πρόκριση της Ελλάδας στο Eurobasket

Η Παναγία των Παρισίων αναγεννάται από τις στάχτες της: Συναρπαστικές εικόνες αποκαλύπτουν τις εργασίες αποκατάστασης του καθεδρικού ναού (vid)

Λέστερ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Στιβ Κούπερ