Ξέσπασε η Έλενα Κώνστα στο “Καλοκαίρι not” – «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορονοϊό»
11:24 - 17/08/2020
Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” η Έλενα Κώνστα. Η γνωστή δημοσιογράφος που διαγνώστηκε […]
The post Ξέσπασε η Έλενα Κώνστα στο “Καλοκαίρι not” – «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορονοϊό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Κώνστα: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορονοϊό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” η Έλενα Κώνστα, η οποία διαγνώστηκε πρόσφατα με κορονοϊό.
The post Έλενα Κώνστα: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορονοϊό» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλληνίδα δημοσιογράφος εξομολογείται: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω πως κόλλησα κορωνοϊό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τι λέει η δημοσιογράφος για την περιπέτειά της με τον ιό.
Το άρθρο Ελληνίδα δημοσιογράφος εξομολογείται: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω πως κόλλησα κορωνοϊό» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΈλενα Κώνστα: Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω πως κόλλησα κορωνοϊό
Lamianow.gr
Έλενα Κώνστα: Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω πως κόλλησα κορωνοϊό
Τι λέει η δημοσιογράφος για την περιπέτειά της με τον ιό Με σύνδεση μέσω Skype μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Έλενα Κώνστα. Η δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και το αποκάλυψε μέσα από το το Instagram της μίλησε για τις «χειρότερες ώρες» της ζωής της, όταν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα. «Είμαι θετική […]
Έλενα Κώνστα: Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω πως κόλλησα κορωνοϊό
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΤο ξέσπασμα της Έλενας Κώνστα: «Έ όχι και να με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορονοϊό»
Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” η Έλενα Κώνστα. Η γνωστή δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με κορονοϊό και το αποκάλυψε προχθές στο Instagram, μίλησε για τις “χειρότερες ώρες” της ζωής της, όταν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα. «Είμαι θετική στον κορονοϊό, αλλά είμαι καλά. Τη Δευτέρα είχα δέκατα, αλλά δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Έλενα Κώνστα αποκαλύπτει: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορωνοϊό»
H Έλενα Κώνστα μιλά για αυτούς που την κατηγορούν ότι πληρώθηκε για να πει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό και εξομολογείται την περιπέτεια της. Με σύνδεση μέσω Skype μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι not» η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και το αποκάλυψε μέσα από το το Instagram της, μιλώντας για τις «χειρότερες ώρες» […]
The post Η Έλενα Κώνστα αποκαλύπτει: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορωνοϊό» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΈλενα Κώνστα: «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορωνοϊό» (video)
Μίλησε στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not”
Διαβάστε το στο patrasevents.gr