Σοκάρουν οι οπαδοί της Περούτζια: Κρέμασαν κούκλες σε γέφυρα με μήνυμα «Έτσι σας θέλουμε» μετά τον υποβιβασμό στη Serie C (pic)

21:09 - 16/08/2020

Απειλητικές διαθέσεις εκδήλωσαν οι Τιφόζι της Περούτζια μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Serie C, κρεμώντας κούκλες κάτω από γέφυρα της πόλης, με σοκαριστικό πανό να τις συνοδεύει. 

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οπαδοί της Περούτζια κρέμασαν ομοιώματα παικτών μετά τον υποβιβασμό της ομάδας

Η Περούτζια υποβιβάστηκε στην Serie C, χάνοντας στα πέναλτι από την Πεσκάρα κι οι οπαδοί της έστειλαν μακάβριο μήνυμα σε διοίκηση και παίκτες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σοκάρουν οι οπαδοί της Περούτζια! Κρέμασαν κούκλες σε γέφυρα μετά τον υποβιβασμό στη Serie C

Σοκάρουν οι οπαδοί της Περούτζια! Κρέμασαν κούκλες σε γέφυρα μετά τον υποβιβασμό στη Serie C Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τον τρόπο που επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι φίλοι της Περούτζια για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Serie C.  Οι τιφόζι του ιστορικού συλλόγου δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την ήττα  από την Πεσκάρα στα πέναλτι (2-1 κ.α., 2-4) για το πλει-άουτ παραμονής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας και μετά το καταδικαστικό αποτέλεσμα, περίπου 700 από αυτούς παρέμειναν έξω από το γήπεδο της ομάδας «Στάντιο Κούρι» πετώντας μπουκάλια και καπνογόνα.  16/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Σοκάρουν οι οπαδοί της Περούτζια! Κρέμασ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Παναιτωλικό ο Γερεμέγεφ, θεραπεία ο Ιωαννίδης

Ενίσχυση στην διαγώνιο με την Καραφουλίδου ο ΠΑΟΚ

ΕΛ.ΑΣ για το Προμηθέας - ΑΕΚ: «400 οπαδοί δεν συμμορφώθηκαν στην εντολή εκκένωσης και επιτέθηκαν βίαια τους αστυνομικούς, ένας αναζητείται»

Καρακώστας: «Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, με δουλειά όλα θα έρθουν»

Ανόρθωση, Πουλλαΐδης: «Είμαι πάντα ο εύκολος στόχος, τα χρήματα που πλήρωσα μετά την αποχώρηση μου ξεπερνούν το 1.300.000»

«Να αναλάβουν οι οικογένειες των τρομοκρατών», απαιτούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που καταστράφηκε από τη βόμβα στους Αμπελόκηπους (vid)