Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου – «Όταν έρθεις κοντά με την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου δεν την ξεχνάς»

10:06 - 16/08/2020

Στην πιο ειλικρινή εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Ο συμπαρουσιαστής του […] The post Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου – «Όταν έρθεις κοντά με την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου δεν την ξεχνάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ετεοκλής Παύλου: Την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου δεν τα ξεχνάς ποτέ

«Νιώθω ευλογημένος όχι μόνο γιατί επιβίωσα, αλλά και γιατί γνώρισα τη γυναίκα μου, έκανα την κόρη μου, εργάζομαι και ζω την οικογένεια μου», λέει ο πρώην αθλητής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Ετεοκλής Παύλου συγκλονίζει: “Όταν έρθεις κοντά με τον θάνατο, αυτή την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου…”

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου. Στην πιο ειλικρινή εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Ετεοκλής Παύλου συγκλονίζει: “Όταν έρθεις κοντά με τον θάνατο, αυτή την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου…” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου – "Όταν έρθεις κοντά με την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου δεν την ξεχνάς"

Στην πιο ειλικρινή εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Ο συμπαρουσιαστής του «Καλοκαίρι Not» αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια και πως αυτό στάθηκε ικανό να τον κάνει να αναθεωρήσει τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητα. Για πολλούς ανθρώπους είσαι πρότυπο ζωής. Από πού αντλείς δύναμη; Όταν έρθεις κοντά με τον θάνατο, αυτή την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου, ότι εδώ τελειώνει η ζωή σου, δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, αφού τελικά κερδίσεις τη μαχη και επιζήσεις. Δεν νομίζω ότι με τις δικές μου πλάτες άντεξα αυτό τον αγώνα, ούτε τις μνήμες, αλλά μόνο με την πίστη μου και τη βοήθεια του Θεού. Όποιος έχει έρθει

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ετεοκλής Παύλου: «Όταν έρθεις κοντά με την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου δεν την ξεχνάς»

Στην πιο ειλικρινή εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Ο συμπαρουσιαστής του «Καλοκαίρι Not» αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια και πως αυτό στάθηκε ικανό να τον κάνει να αναθεωρήσει τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητα. Για πολλούς ανθρώπους είσαι πρότυπο ζωής. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ετεοκλής Παύλου: «Όταν έρθεις κοντά με την παγωμάρα του θανάτου δεν την ξεχνάς»

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»