Δίκη Χρυσής Αυγής: Ήρθε η ώρα της εισαγγελικής πρότασης!

13:42 - 07/11/2019

Η ώρα της εισαγγελικής πρότασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε! Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Δεκεμβρίου με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας επί της ενοχής ή μη των 69 κατηγορουμένων στην υπόθεση. Σε περίπτωση που η εισαγγελέας της έδρας δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε μπορεί να της δοθεί και άλλος χρόνος. To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Ήρθε η ώρα της εισαγγελικής πρότασης! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18/12 η εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων

Υποβλήθηκε από την υπεράσπιση ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η εισαγγελική πρόταση για τους κατηγορούμενους

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δίκη Χρυσής Αυγής : Στις 18 Δεκεμβρίου η εισαγγελική πρόταση

Στις  18 Δεκεμβρίου θα αγορεύσει η εισαγγελέας, ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την έδρα αν η εισαγγελέας δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε μπορεί να της δοθεί και άλλος χρόνος. 

Διαβάστε το στο in.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η εισαγγελική πρόταση

Η ώρα των εισαγγελέων ορίστηκε αρχικά για τις 18 Δεκεμβρίου. Ακυρότητα για την εγκληματική οργάνωση ζήτησε η υπεράσπιση

Διαβάστε το στο Gazzetta

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η εισαγγελική πρόταση

Στις  18 Δεκεμβρίου θα αγορεύσει η εισαγγελέας, ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την έδρα αν η εισαγγελέας δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε μπορεί να της δοθεί και άλλος χρόνος. 

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής : Στις 18 Δεκεμβρίου η πρόταση της εισαγγελέως

Στις  18 Δεκεμβρίου θα αγορεύσει η εισαγγελέας, ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την έδρα αν η εισαγγελέας δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε μπορεί να της δοθεί και άλλος χρόνος. 

Διαβάστε το στο tovima

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18/12 η εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η δίκη της Χρυσής Αυγής για την έκδοση της τελικής ετυμηγορίας του δικαστηρίου. Έπειτα από τέσσερα και πλέον έτη που διαρκεί η συγκεκριμένη δίκη, σήμερα ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Μαρία Λεπενιώτη το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το δικαστήριο διακόπτει τη συνεδρίασή του μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ώστε να δωθεί χρόνος στην εισαγγελέα της έδρας, προκειμένου να προτεοιμάσει την απόφασή της επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων. Μάλιστα, όπως διευρκινίστηκε από την έδρα αν η εισαγγελέας δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε μπορεί να της δωθεί και άλλος χρόνος. Νωρίτερα στο δικαστήριο υποβλήθηκε από την υπεράσπιση ένσταση

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Έφτασε η ώρα των εισαγγελέων

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Έφτασε η ώρα των εισαγγελέων appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πότε θα ανακοινωθεί η εισαγγελική πρόταση

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγορουμένων. The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Πότε θα ανακοινωθεί η εισαγγελική πρόταση appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: 18 Δεκεμβρίου η ώρα της Εισαγγελέως - Τερτίπια της υπεράσπισης

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγορουμένων. Το δικαστήριο διευκρίνισε πως αν η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, θα της δοθεί και άλλος χρόνος.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η ώρα του Εισαγγελέα

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγοορυμένων.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου μιλά η εισαγγελέας της έδρας

Σήμερα, στο δικαστήριο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου ως προς το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα των εισαγγελέων ορίστηκε αρχικά για τις 18 Δεκεμβρίου

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγορουμένων. Το δικαστήριο διευκρίνισε πως αν η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, θα της δωθεί και άλλος χρόνος. Σήμερα, στο δικαστήριο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου ως […] Το Άρθρο: Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα των εισαγγελέων ορίστηκε αρχικά για τις 18 Δεκεμβρίου εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η εισαγγελική πρόταση

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η δίκη της Χρυσής Αυγής για την έκδοση της τελικής ετυμηγορίας του δικαστηρίου. Έπειτα από τέσσερα και πλέον έτη που διαρκεί η συγκεκριμένη δίκη, σήμερα ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Μαρία Λεπενιώτη το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το δικαστήριο διακόπτει τη συνεδρίασή του μέχρι τις […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η ώρα του Εισαγγελέα

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγοορυμένων. Το δικαστήριο διευκρίνισε πως αν η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, θα της δοθεί και άλλος χρόνος. Σήμερα, στο δικαστήριο, η

Διαβάστε το στο madata.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η αγόρευση της εισαγγελέως;

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η αγόρευση της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγορουμένων. Το δικαστήριο διευκρίνισε πως αν η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, θα της δοθεί και άλλος χρόνος. Σήμερα, στο δικαστήριο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου ως […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η αγόρευση της εισαγγελέως; appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η εισαγγελική προταση

Γιατί ενδέχεται να δοθεί επιπλέον χρόνος

Διαβάστε το στο news.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η εισαγγελική πρόταση αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου

Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της Δίκης της Χρυσής Αυγής, ανακοινώθηκε σήμερα από την Πρόεδρο του δικαστηρίου το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 18 Δεκεμβρίου η ώρα των εισαγγελέων

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγορουμένων. Το δικαστήριο διευκρίνισε πως αν η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, θα της δοθεί και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα των εισαγγελέων ορίστηκε αρχικά για τις 18 Δεκεμβρίου

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγοορυμένων. Το δικαστήριο διευκρίνισε πως αν η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, θα της δωθεί και άλλος χρόνος. Σήμερα, στο δικαστήριο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου ως […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα των εισαγγελέων ορίστηκε αρχικά για τις 18 Δεκεμβρίου

Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η ώρα της εισαγγελέως έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση επί της ενοχής των κατηγοορυμένων. The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα των εισαγγελέων ορίστηκε αρχικά για τις 18 Δεκεμβρίου appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ – Πετκίμ Σπορ 69-79: Ηττήθηκε κι έμεινε εκτός ομίλων του Basketball Champions League

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για μεγάλο χτύπημα από τη Χεζμπολάχ τις επόμενες ώρες – Συνεχίζει το σφυροκόπημα στον Λίβανο

Βαθμολογία Super League: Η πρωτιά του ΠΑΟΚ και το «γκρέμισμα» του Ολυμπιακού στην έδρα του Άρη, φάσεις και γκολ από τα ματς

«Όχι» από τον Ντόναλντ Τραμπ στο κάλεσμα της Καμάλα Χάρις για νέο debate - «Είναι πολύ αργά»

Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι 1-3: Η «τσιμπόμ» ταπείνωσε την ομάδα του Μουρίνιο

Άρης - Ολυμπιακός 2-1 τελικό: Πρώτη φετινή ήττα για τους «ερυθρόλευκους»