Το «Λόγω Tιμής» επιστρέφει καθημερινά στον ΣΚΑΪ

16:33 - 15/08/2020

Μια από τις πλέον άρτιες παραγωγές των τελευταίων χρόνων, το «Λόγω Τιμής, 20 Χρόνια Μετά» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του […] The post Το «Λόγω Tιμής» επιστρέφει καθημερινά στον ΣΚΑΪ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το "Λόγω Tιμής" επιστρέφει καθημερινά στον ΣΚΑΪ

Μια από τις πλέον άρτιες παραγωγές των τελευταίων χρόνων, το «Λόγω Τιμής, 20 Χρόνια Μετά» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη αναλαμβάνει εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Από την Δευτέρα 17 Αυγούστου και κάθε βράδυ στις 22:00 με διπλά επεισόδια. Ο Μάνος, ο Μιχάλης, η Ηρώ, ο Βασίλης, ο Άρης, η Μάνια και η Αθηνά, κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ‘90. Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το Λόγω Τιμής, η εμβληματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών επιστρέφει στο σήμερα, 20 Χρόνια Μετά. Ο πρώτος κύκλος του Λό

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»