Εξαλλος ο Οζίλ: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Αρσεναλ και όχι ο κόσμος»

10:54 - 14/08/2020

Ο Μεσούτ Οζίλ, πήρε θέση για όλα όσα γράφονται από την αρχή της σεζόν γύρω από το όνομα του, για την παρουσία τους στην Αρσεναλ όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το θέμα των μειώσεων λόγω της πανδημίας!

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οζίλ: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Άρσεναλ, όχι ο κόσμος»

Θέση για τα όσα γράφονται γύρω από το όνομα του αλλά και για την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην Άρσεναλ πήρε με δηλώσεις του ο Μεσούτ Οζίλ. Πολλά είναι αυτά τα οποία έχουν γραφτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον αγγλικό Τύπο σχετικά με τον Μεσούτ Οζίλ. Σύμφωνα με αυτά γίνεται λόγος για αντιεπαγγελματική […] The post Οζίλ: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Άρσεναλ, όχι ο κόσμος» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πυρ και μανία ο Οζίλ : «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Άρσεναλ και όχι ο κόσμος»

Έξαλλος ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πήρε θέση για τα όσα ακούγονται κατά καιρούς.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Αυτή η κακή συνήθεια μπορεί να καταστρέφει τον μεταβολισμό σου, σύμφωνα με ειδικούς

Σαν Σήμερα: To ντεμπούτο του Σένα στην F1 (vid)

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Πήγα να πεθάνω από μάτιασμα μετά από ένα κομπλιμέντο γαλανομάτας» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ήθελα σαν τρελός να νικήσω τον Μπουντενχόλζερ, αλλά μου την έφερε» (vid)

Κοβάσεβιτς: «Καλύτερος Βαλκάνιος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς, περήφανοι για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού»

AEK: Όλα στην... άκρη, focus μόνο στον ΠΑΟΚ!