Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θυμάται τα καλύτερα γενέθλια που πέρασε ποτέ

19:59 - 13/08/2020

Ξεκινώ από την άφιξή μου στη Σίφνο. Ήταν λίγο μετά το Πάσχα, Απρίλιος, που φτάσαμε στο λιμάνι της Σίφνου, απόγευμα προς βραδάκι. Όλα ήταν έρημα. Θυμάμαι, είχα πει «εδώ ή συνταξιούχος έρχεσαι ή ερωτευμένος. Και στις δύο περιπτώσεις κλείνεσαι στο ξενοδοχείο και δεν το κουνάς». Πόσο λάθος εκτίμηση. Δεν πέρασαν δύο βράδια για να γνωρίσω την υπεροχή της Σίφνου ανάμεσα στα διάσημα νησιά της Ελλάδας.  Τα γυρίσματα της ταινίας «Νήσος» μας απασχολούσαν γύρω στις 12 ώρες καθημερινά αλλά αυτό δεν μας απέτρεψε να γνωρίσουμε τις ομορφιές του νησιού. Θα ξεκινήσω από τις Καμάρες, την...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει