Θάνος Σπανός: Δεν έχω επαφές με τον πατέρα μου

16:08 - 13/08/2020

Όταν χώρισε με τη μητέρα μου αποφάσισε να κάνει τη ζωή του, οπότε το σεβάστηκα, αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του MasterChef. Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Θάνος Σπανός.  Σχολίασε το φετινό ριάλιτι μαγειρικής και αποκάλυψε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με την Κατερίνα Λένη, την οποία δήλωσε ότι συμπαθεί πάρα πολύ. Μίλησε όμως και για τη δύσκολη σχέση του με τον πατέρα του. «Δεν έχω επαφές τα τελευταία χρόνια με τον πατέρα μου. Όταν χώρισε με τη μητέρα μου αποφάσισε να κάνει τη ζωή του, οπότε το σεβάστηκα. Δεν είμαι από αυτά τα παιδιά που επιζητούν πράγματα. Ευτυχώς που ήταν η μητέρα μου η σκεπή. Δεν έχω κάνει κίνηση να επικοινωνήσω μαζί του. Υπήρχε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά