Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται – «Θα ζοριστώ να δω το Πάμε Πακέτο δίχως εμένα»
12:51 - 13/08/2020
Με χαρά για το νέο της τηλεοπτικό βήμα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη […]
The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται – «Θα ζοριστώ να δω το Πάμε Πακέτο δίχως εμένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται: Θα ζοριστώ να δω το "Πάμε Πακέτο" δίχως εμένα
Με χαρά για το νέο της τηλεοπτικό βήμα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνέχιση της συνεργασίας με το OPEN, το ενδεχόμενο ο ALPHΑ να συνεχίσει το «Πάμε πακέτο» με νέο παρουσιαστή αλλά και τον τίτλο του νέου της εγχειρήματος.
Νομίζω πως είστε έτοιμη για τη νέα version του «Πακέτου».
Φυσικά, είμαι έτοιμη για κάθε νέο βήμα που έρχεται στη ζωή μου, γιατί είμαι ανοιχτή στη ροή και στο Σύμπαν. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μια μεγάλη μαθητεία για μένα, όπως συμβαίνει πάντα στη σχέση του ανθρώπου με το χρόνο, αρκεί βέβαια να διαθέτει την ψυχική ωριμότητα και την ετοιμότητα να αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και, αντιστοίχω
Διαβάστε το στο thestival.gr