Σοφία Μαριόλα: Ποζάρει topless με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη

20:03 - 11/08/2020

Η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια topless φωτογραφία ρίχνοντας το Instagram. The post Σοφία Μαριόλα: Ποζάρει topless με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Μαριόλα: Ποζάρει topless με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αυτό το καλοκαίρι γυρίζουν από νησί σε νησί απολαμβάνοντας τον μεγάλο έρωτα που ζουν! Το ζευγάρι έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Σοφία Μαριόλα: Ποζάρει topless με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Σοφία Μαριόλα απολαμβάνει topless το πρωινό της με... θέα την Σαντορίνη (φώτο)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Σαντορίνη, ενώ ζουν και τον έρωτά τους, με το εντυπωσιακό μοντέλο να προκαλεί εγκεφαλικά με μία νέα της ανάρτηση. Η ξανθιά καλλονή θέλησε να κάνει μία πιο σέξι ανάρτηση και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια topless φωτογραφία. Το ξανθό μοντέλο ποζάρει φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και έχοντας ως θέα τη μαγευτική Σαντορίνη. Δείτε την φωτογραφία: 

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Αποκλειστικό! Ο Γιώργος Δασκουλίδης βάπτισε την κόρη του – Φωτογραφίες και βίντεο

Βέρα Κρούσκα: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για την κρυφή σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα όσο ήταν ζευγάρι

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο TLIFE: Η σκληρή προετοιμασία για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και ο λόγος που δεν βάζει φίλτρα στις φωτογραφίες

Στράτος Τζώρτζογλου για Σοφία Μαριόλα: «Κάναμε χωριστές διακοπές και βγάλαμε φωτογραφίες από διαφορετικά μέρη»

Kate Moss: Το θρυλικό μοντέλο έκανε εμφάνιση έκπληξη στο show της Victoria’s Secret

Saske – Ελένη Φουρέιρα: Το music video για το επιτυχημένο ντουέτο «10’»