Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να μπλέξουν με ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία» (video)
18:17 - 11/08/2020
Πριν από 4 χρόνια ο Βασίλης Τερλέγκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την άποψη που έχει σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Ο γνωστός τραγουδιστής έδειξε έντονα την άρνηση του στην περίπτωση που τα παιδιά του ήταν ομοφυλόφιλα. Αυτή του η άποψη, δημιούργησε αντιδράσεις και μάλιστα χαρακτηρίστηκε […]
The post Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να μπλέξουν με ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία» (video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Β.Τερλέγκας: «Εύχομαι τα παιδιά μου να μην μπλέξουν με ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία»
Ο Βασίλης Τερλέγκας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και στα ναρκωτικά, δύο πράγματα με τα οποία δεν θα ήθελε ποτέ να μπλέξουν τα παιδιά του.
Αυτή του η άποψη, δημιούργησε αντιδράσεις και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστής. Ο ίδιος σε παλιότερες δηλώσεις του είχε πει χαρακτηριστικά:
«Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν».
Συνέντευξη παραχώρησε, ο λαϊκός τραγουδιστής και θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσο αναφορά αυτές του τις δηλώσεις αλλά μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα:
«Εγώ μίλησα μόνο για τα παιδιά μου. Αυτό τον καιρό έκατσα κάτω και είδα διαφορετικά τα πράγματα» διευκρίνισε.
«Επιμένω για τα παιδιά
Διαβάστε το στο pronews.gr