«Έριξε» το διαδίκτυο με topless δημοσίευση πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη»

11:30 - 11/08/2020

Στην πιο τολμηρή της ανάρτηση προχώρησε, πριν λίγες ώρες, γνωστή και αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» στα […] The post «Έριξε» το διαδίκτυο με topless δημοσίευση πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έριξε» το διαδίκτυο με τόπλες πόζα πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» (Photo)

ΕΛΛAΔΑ  Στην πιο τολμηρή της ανάρτηση προχώρησε, πριν λίγες ώρες, γνωστή και αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» στα social media. Ο λόγος για την ηθοποιό Φιλίτσα Καλογεράκου, την οποία θυμόμαστε στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA να ερμηνεύει το ρόλο της Μαρκέλλας. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στην οποία ποζάρει topless και πλάτη στον φωτογραφικό φακό. «Είμαι ένα κωλόπαιδο, δύσκολος άνθρωπος και ακόμα πιο δύσκολος συνεργάτης » Αυτά είναι κάποια λόγια που κυκλοφορούν για μένα στη δουλειά μου. Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι κάθε άνθρωπος πασχίζει και ιδρώνει για μια τέτοια φήμη. Έτσι πάσχισα και ίδρωσα και εγώ» τονίζει με ν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έριξε το διαδίκτυο η Μαρκέλλα από το σίριαλ Μαρία η άσχημη! Ποζάρει γυμνή

11 Αυγ. 2020, 18:37 Η φωτογραφία που ανέβασε η Φιλίτσα Καλογεράκου και το μήνυμα για τον χαρακτήρα της Τολμηρή και σέξι στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε πριν από χρόνια μέσα από το σίριαλ Μαρία η άσχημη! ΗΦιλίτσα Καλογεράκου, την οποία θυμόμαστε στο σίριαλ του MEGA να ερμηνεύει το ρόλο της Μαρκέλλας. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στην οποία ποζάρει γυννή και topless με πλάτη στον φωτογραφικό φακό.Είμαι ένα κωλόπαιδο, δύσκολος άνθρωπος και ακόμα πιο δύσκολος συνεργάτης. Αυτά είναι κάποια λόγια που κυκλοφορούν για μένα στη δουλειά μου. Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι κάθε άνθρωπος πασχίζει και

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»