Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά - Ελπίζω να παίξω στη EuroLeague»

13:43 - 08/08/2020

Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά - Ελπίζω να παίξω στη EuroLeague» Μετά από ένα μικρό «σίριαλ» με ανατροπές, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης παρέμεινε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει λεπτά στη EuroLeague της νέας σεζόν. Μιλώντας στο «krepsinis.net», ο νεαρός γκαρντ ανέφερε σχετικά: «Μίλησα με τους ανθρώπους του κλαμπ και μου είπαν ότι ήταν καλό για μένα που έπαιξα στην Λιθουανία. Ήθελαν να μείνω στην ομάδα και συμφωνήσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δείξω τι αξίζω και παράλληλα ελπίζω να πάρω χρόνο συμμετοχής στη EuroLeague». 08/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Καλαϊ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά – Στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς και αυτό είναι πρόβλημα»

☘️☘️???????????? ???? Ο περιφερειακός του Παναθηναϊκού μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει στους «πράσινους». Continue reading Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά – Στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς και αυτό είναι πρόβλημα» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)